Over Camp Chef

Gezamenlijk eten met vrienden en familie creëert een aangename sfeer die verbindt en samenbrengt. Camp Chef weet dat als geen ander. Al 25 jaar biedt Camp Chef voor bijna elke buitenactiviteit een passende outdoor cooking & entertainment oplossing. Of het nu gaat om een gezellig evenement, een kampeervakantie of een diner op het terras, Camp Chef kan het allemaal. 

In 1990 is Camp Chef opgericht met het idee dat er een betere manier moest zijn om buiten te koken. De oprichter en directeur van het bedrijf, Ty Measom, zag dat veel  kampeerders en sportmensen geïnteresseerd waren om buiten te koken maar worstelden met de beschikbare kookfaciliteiten. Dit was dan ook voor hem het moment dat hij een gasstel ontwikkeld heeft die aansloot op de wensen van deze groep liefhebbers.

Dit eerste gasstel was de basis voor de latere Pro 30 & exploreren is inclusief de accessoires een van de meest veelzijdige kooksystemen op de markt, waarmee elk menu bereid kan worden. Barbecues, vlakke bakplaten, pizza-ovens etc. geeft de gebruiker de mogelijkheid om te grillen, bakken, koken, frituren, stomen of te koken met een Dutch Oven, allemaal op een Camp Chef gasstel.

Na bijna 10 jaar actief te zijn geweest op de camping-markt, is Camp Chef gestart met het produceren van gietijzeren kookproducten die voorzien zijn van een True-Seasoned Finish. Nog eens 10 jaar later kreeg Camp Chef de vraag om een kooksysteem voor thuis te ontwikkelen. Vandaag de dag zijn er diverse gasstellen, smokers, vuurplaatsen en nog veel meer producten verkrijgbaar die speciaal ontwikkeld zijn om thuis te gebruiken. Echter de wortels van het bedrijf liggen buiten, in de overweldigende natuur, die men continue moet kunnen beleven, zonder dat een stevige maaltijd gemist hoeft te worden.

Camp Chef is gelegen in het hart van de Cache Vallei, in Utah, omgeven door de prachtige Bear River Mountain Range, een perfecte  plek om producten te testen. Elk product is het resultaat van CampChef’s enthousiasme voor het outdoor koken en de belofte om elke keer nieuwe producten te ontwikkelen die nog beter aansluiten op de wensen van de outdoor liefhebbers.